Fotoshoot op locatie Naarden Vesting, meisje op de steiger - ©GittaPolak

Op een schitterende typische Hollandse zomerdag heb Ik een (Portret)fotoshoot op locatie met en voor Rhiannon gedaan. Rhiannon is opgegroeid aan de Naarden-Vesting. Vlak bij het huis is een mooi plekje waar je zo met je bootje of kano het water in kunt gaan.

 …en op hete zomerdagen deden ze dat dan ook. Spelen, hutten bouwen, de hond uitlaten, zwemen en in de winter schaatsen; met de familie, alleen of met vriendinnen. Er liggen duizenden voetstappen en talloze herinneringen in Naarden-Vesting voor haar. Dat is waarom ik ervoor gekozen heb haar daar te fotograferen.

Een persoonlijke serie portretten op locatie ©Gitta Polak

Een van de belangrijkste redenen dat ik ook op locatie fotografeer is, omdat dit de foto’s heel persoonlijk maakt en de mogelijkheid bied om een verhaal te vertellen.

Vertellen van persoonlijke verhalen is mijn specialiteit!

Het was gaaf om deze fotoshoot op locatie te doen.
Ik vind het heerlijk om me door een nieuwe omgeving en de persoonlijke verhalen te laten inspireren. Elke persoon en locatie brengt weer een totaal nieuwe dynamiek. Daarnaast heb je te maken met de omstandigheden waar je geen invloed op hebt zoals het licht of het weer en moet je veel meer improviseren. Ik zal eerlijk zijn; op het moment zelf vind ik dat soms best spannend. Maar het is verrassend om te zien dat het altijd een unieke persoonlijke serie foto’s oplevert. (zie ook de shoot met Syl & Bard)

Ik hoop dat ik mooie tastbare herinnering heb kunnen maken van de plek die ze waarschijnlijk de rest van haar leven niet meer zal vergeten. Ik heb de foto’s natuurlijk ook een beetje voor pa en ma gemaakt.

Je kunt nooit genoeg foto’s van je dochter hebben!

Fotoshoot op locatie, meisje kijkt naar haar eigen reflectie in het water ©Gitta Polak

MY PHOTO’S WILL CHANGE THE WAY YOU SEE YOURSELF

Underwater Portrait Photography ©Gitta Polak

Ben je een echt buitenmens, koester je speciale herinneringen aan een speciale locatie, heb je een mooi persoonlijk verhaal of een familietraditie die je in beeld wilt laten vangen. Wil je iets anders dan een studioportret, of droom je van een shoot op het strand,  in een kasteel, of onderwater?  Het kan allemaal ! Boek nu een fotoshoot op locatie…