Kom maar op met dat nieuwe jaar

Het is 2 januari 2022; de bollen zijn op en de rook van het vuurwerk is opgetrokken. Met een knorrende maag, want die verdomde goede voornemens ook altijd, laat ik het afgelopen jaar aan me voorbijtrekken. Terugkijkend is mij (wederom) duidelijk dat het uiteindelijk allemaal gaat om gezondheid, liefde en fijne mensen om je heen. En ondanks dat mijn gezondheid soms even een klein beetje hapert voel ik mij een gezegend mens.

Laat het nou ook net zijn waar het in mijn werk (in opdracht) om draait!
Mensen die foto’s laten maken van hun kinderen en dierbaren, of omdat ze zichzelf en het leven willen vieren. Ik mag soms getuige zijn van bijzondere momenten in iemands leven en die vastleggen en tastbare herinnering maken. Deze foto’s gaan van generatie op generatie.

“Photo’s are reminders of the places we’ve been and the people we love.”

Nieuwjaar, nieuwe ronde nieuwe kansen

Dit jaar ga ik nieuwe dingen leren en nieuwe dingen maken: zo ga ik aan de slag met het maken van kinderportretten, een specialisme waar ik mij de komende tijd in ga verdiepen. Klein tipje van de sluier…. er komt een mooie moederdagactie aan!
Daarnaast heb ik een aantal nieuwe producten in mijn assortiment waar ik zelf heel erg enthousiast over ben! Ik noem het de LEGACY BOX. Het zijn exclusieve houten boxen om je foto’s in te bewaren, die tevens als fotolijst gebruikt kunnen worden.

Mede daarom ben ik nu bezig met het maken van nieuwe brochures, met bijbehorende nieuwe prijslijst. MAAR WIE VOOR HET EINDE VAN DE MAAND (JANUARI) EEN FOTOSESSIE BOEKT (dat mag ook voor later in het jaar zijn), krijgt €150,- KORTING op de besteding van prints. Dus als je toch al weet dat je dit jaar nieuwe profiel foto’s wilt laten maken, of mooie portretten van je kind je dierbare of er is een bijzondere gelegenheid die je graag vereeuwigd wilt hebben; boek dan nu!

Kunst maken

  • Oude liefde roest niet ontdekte ik tijdens de lockdown en ik hervond de liefde voor het fotograferen van stillevens en het creëren van fine-art en werken met concepten. Het is ook hoe ik jaren geleden met fotografie begon. Ik barst van de meest uiteenlopende ideeën en zal naast mijn werk in opdracht aan eigen projecten blijven werken.
    Hiernaast werk uit de serie “oudemeesters in de keuken”
  • Een ander voorbeeld van eigen werk is deze prijswinnende foto die nu hij bij iemand thuis hangt te schitteren…

Last but not least..

Mocht je interesse hebben in een van mijn prints of mooie foto’s van jezelf je kind of je dierbare willen hebben neem dan contact met me op voor informatie.
Vanaf vandaag ga ik hier met enige regelmaat mooie verhalen delen, behind the scene laten zien, fotografie tips geven en zo nu en dan een mooie aanbieding delen. Dus houd mijn blog in de gaten.
Rest mij nog te zeggen dat ik iedereen een geweldig, gezond, liefdevol en inspirerend nieuwjaar wens !


info[at]gittapolak.com

Amsterdam, The Netherlands

+31 6 54681403

SHARE THIS STORY