Portretten en Product Foto's ©Gitta-Polak

Al weer enige tijd geleden had ik de eer om voor Sacha Wendt zakelijke portretten en product foto’s van haar tassen te maken.
Sacha is vooral bekend van haar eigen tassenlabel, die ze onder haar naam; Sacha Wendt op de markt brengt. Unieke en kunstzinnige tassen, soms in kleine series. Meestal met een vleugje humor of grap.  De 2D-Bags brachten Sacha Wendt tot over de Nederlandse grens! Deze cartooneske tassen lijken zo uit een stripboek te komen. Het zijn klassieke modellen modern vormgegeven waarbij het optische spel een hoofdrol speelt. Uitgevoerd in 100% wolvilt of leer. Alle tassen worden in haar eigen atelier ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd!   
Maar Sacha is van vele markten thuis, want daarnaast werkt ze met vele opdrachtgevers zoals kostuumontwerpers, stylisten, reclame of ontwerpbureaus en architecten. Ook voor particulieren maakt ze mooie dingen voor in en om het huis…

Portretten en product foto's - ©GittaPolak
2D tassen SachaWendt-©GittaPolak

Ik krijg wel vaker de vraag “wat is nou precies personal branding?”
Personal branding is als ik op zoek ga naar een beeldtaal die aansluit bij de persoonlijkheid of het bedrijf/merk van de klant. En dit specifieke geval zijn het zowel zakelijke portretten als productfoto’s. Of zoals in bovenstaande voorbeeld foto’s voor speciale gelegenheden of campagnes.

  • Het kan ook zijn dat ik hiervoor verschillende disciplines inzet; denk bijvoorbeeld aan grafische vormgeving, film of uitgebreide fotoshop technieken.
Portret van Sacha Wendt - ©GittaPolak

“Er worden wel vaker  portretten en product foto’s van mijn tassen gevraag. Het is heel prettig dat ik dan mooie professionele beelden kan geven. Ik heb de foto’s niet alleen voor print en online promotie, maar ook voor tal van publicaties in kranten en tijdschriften kunnen gebruiken en dat levert altijd veel lovende woorden op.”

Heb je foto’s of tekst nodig voor je marketing, website, sociale media, of blog, I’m your girl!
Of je nu een zakelijk portret wilt, productfoto’s, of een op maat gemaakt creatief concept voor je bedrijf, producten of de service die je bied; Ik ZORG ERVOOR DAT DE CONTENT DIE IK VOOR JE MAAK NAADLOOS AANSLUIT BIJ JE WENSEN, PERSOONLIJKHEID OF JE “BRAND”.
Wil je weten wat ik voor je zou kunnen maken, of hoe ik je verder zou kunnen helpen neem dan contact met me op.SHARE THIS STORY